Meille ehdotettiin rohkeasti uutta.

Reeta Ahosilta, yrittäjä
TulkkausILONA Oy


TulkkausILONA

TulkkausILONA Oy on helmikuussa 2010 perustettu kuulo- ja kuulonäkövammaisten sekä puhevammaisten tulkkauspalveluja tarjoava kuopiolainen yritys.

Halusimme uudistaa muutaman vuoden toimineen yrityksemme nettisivut nykyaikaisemmiksi. Koska olemme alallamme ainoa Kuopiossa toimiva kuopiolainen yritys, halusimme, että myös meidän nettisivujemme takana olisi kuopiolaista suunnittelua ja osaamista. Selailimme ja vertailimme netissä alueen yrityksiä ja Aiheen palvelut tuntuivat meille sopivilta joten otimme yhteyttä.

Tavattuamme kasvotusten Santun kanssa, saimme kerrottua ajatuksiamme ja toiveitamme. Ensimmäisen ehdotelman nettisivuistamme saatuamme, innostuimme uudistamaan kotisivut myös mobiiliin muotoon. Lisäksi Aihe uudisti myös yrityksemme logon. Tämän saatuamme halusimme myös uudistaa käyntikortteja, paperisia ja digitaalisia asiakirjapohjia, tilata uusia esitteitä sekä muita mainostuotteita.

Olemme saaneet Aiheelta juuri sen mitä lähdimme hakemaan ja vielä vähän enemmän.”

Yhteistyön tekeminen Aiheen kanssa oli hyvin sujuvaa. Tapaamisia saimme sovittua hyvin joustavasti. Toiveitamme kuunneltiin, mutta meille myös ehdotettiin rohkeasti uutta, jota emme olisi osanneet itse ehdottaakaan.

Asiakkailtamme ja kentältämme olemme saaneet erittäin positiivista palautetta uudistunesta ilmeestämmme, nettisivuista ja esitteistämme. Yrityksemme uuteen imagoon ovat vaikuttaneet toiveidemme ja ajatustemme lisäksi tulkkimme, jotka ovat kuvanneet sitä, millaisena he näkevät TulkkausILONAn työpaikkana. Tämä näkyykin Aiheen toteuttamassa kokonaisuudessa ja uudessa ilmeessämme.

Saamamme palautteen perusteella uudet kotisivut ovat raikkaat. Niistä välittyy osaaminen ja ammattitaito, mutta ne viestivät myös meidän rennosta elämänasenteesta. Sivujemme kautta on helppo tutustua tulkkeihimme ja asiakkaat pääsevät meitä lähelle. Visuaalisuus on onnistunut. Sivuillamme on paljon kuvia, jotkat ovat viittomakielisille asiakkaillemme tärkeitä.

Olemme saaneet Aiheelta juuri sen mitä lähdimme hakemaan ja vielä vähän enemmän. Yritysilmeemme on juuri sellainen kuin yrityksemme TulkkausILONA on; Tekköö ilolla ja ilimeellä.

Reeta Ahosilta
TulkkausILONA Oy

www.tulkkausilona.fi


Selaa referenssikuvia