Arvostan henkilökohtaista palvelua.

Jani Kareinen, yrittäjä
STK Loghomes Oy


STK Loghomes

STK Loghomes on yli 30-vuotias paikallinen hirsitalojen, mökkien ja saunojen tekijä. Yritys valmistaa kaikkea tyylikästä höylä- ja lamellihirrestä koirankopeista omakotitaloihin ja huviloihin. Toimituksia kertyy vuodessa noin 100 kappaletta.

Tapasin Aiheen Santun ensimmäisen kerran Nuorten yrittäjien tilaisuudessa ja meillä tuli puhetta käyntikortin uudistamisesta. Päätettiin kuitenkin uudistaa yrityksen logo sekä koko yritysilme kerralla kuntoon.

Alan ammattilaisetkin ovat kehuneet ilmettämme. Homma toimii kuten pitää.

Aihe on vastannut uusien markkinointimateriaaliemme suunnittelusta. Työhön on kuulunut mm. lomakkeistot, ilmoituspohjat, kotisivut sekä huvila- ja saunamallistojen esitteet.

Alan ammattilaisetkin ovat kehuneet ilmettämme. Myös kotisivujen helppokäyttöisyydestä on saatu asiakkailta hyvää palautetta. Kotisivumme uudistettiin mobiilitoimiviksi loppuvuotesta 2015. Tärkeintä meille on, että saadaan uusia malleja esiin nettiin ja pystytään lisäämään malleja helposti tarpeen mukaan.

Yhteistyö Aiheen kanssa on ollut sujuvaa, kunhan on itse joutanut viemään asioita eteenpäin. Arvostan henkilökohtaista palvelua ja saman henkilön kanssa asioimista. Silloin molemmat tietävät mitä on tehty eikä tarvitse turhia selitellä. Homma toimii kuten pitää.

Pidän Aihetta hyvätasoisena ja taitavana mainostoimistona.

Jani Kareinen
Myyntipäällikkö, yrittäjä
STK Loghomes

www.stkloghomes.com