Meidän ideat on huomioitu erittäin hyvin.

Juuso Jehimoff, projekti-insinööri
RIA ry


Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry

Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry on rakennusalan suurin toimihenkilöliitto, jossa on jäsenenä yli 10 000 rakennusalan ammattilaista. RIA ry on vahva edunvalvoja, jolla on pitkät perinteet ja luotettava maine rakennusalan toimijoiden keskuudessa.

RIA ry on viime aikoina keskittynyt opiskelijatoiminnan kehittämiseen ja ilmeen nuorentamiseen – unohtamatta jo valmistuneita jäseniä.

Päädyimme Mainostoimisto Aiheeseen, kun olimme toimineet aikaisemmin isompien toimistojen kanssa. Halusimme kustannustehokkaan, osaavan ja hyvän kontaktin tekijöihin, joilla on ymmärrystä meidän tarpeista. Näihin asioihin olemme olleet erittäin tyytyväisiä.

Yhteistyömme on ollut kaikella tavalla mutkatonta. Aikataulut ja budjetit ovat pitäneet.”

Aloitimme yhteistyön opiskelijan oppaasta, johon halusimme "freshin" ja asiallisen ilmeen. Projekti onnistui erittäin hyvin! Hinta, laatu ja vastaanotto oli erittäin hyvää kaikin puolin. Hyvää palautetta uudesta ilmeestä tuli niin RIA ry:n sisältä kuin muiltakin STTK:n liitoilta.

Laajensimme yhteistyötä myös messu- ja tapahtumamateriaaleihin kuten julisteisiin, ilmoituksiin, digimainoksiin ja roll-uppeihin.
Aihe toteutti tarpeemme tyylikkään linjauksen mukaisesti sekä hoiti myös mainoskuvausten käytännön järjestelyt ja suunnittelun.

Yhteistyömme on ollut kaikella tavalla mutkatonta. Aikataulut ja budjetit ovat pitäneet ja meidän ideat on otettu erittäin hyvin huomioon mainonnan suunnittelussa.

Juuso Jehimoff
Projekti-insinööri (v. 2014 asti)
RIA ry

www.ria.fi


Selaa referenssikuvia