Asiat ovat sujuneet nopealla aikataululla.

Risto Savolainen, toimitusjohtaja
Ovimatic Oy


Ovimatic

Ovimatic Oy on kuopiolainen täyden palvelun hissi- ja ovitalo. Yli 25 vuotta toiminut yritys suunnittelee, toteuttaa ja huoltaa hissejä, nosto-ovia sekä oviautomatiikkaa. Osa Ovimaticin palveluista on valtakunnallisia.

Meillä oli tarvetta löytää yhteistyökumppani mainontaan ja markkinointiin. Haimme  joustavaa ja ketterää kumppania. Mainostoimisto Aiheen palveluihin päädyimme tutustumisen ja tarjouspyynnön kautta.

Suunnittelu on sujunut mutkattomasti ja joustavasti. Tilaaja, eli me olemme päässeet helpolla.”

Aloitimme yhteistyön yritysilmeen uudistuksesta ja uusien kotisivujen suunnittelusta. Suunnittelu on sujunut mutkattomasti ja joustavasti. Tilaaja, eli me olemme päässeet helpolla – olemme antaneet ranskalaisin viivoin asiat, joista Aihe on jalostanut viestit avaimet käteen toimituksena.

Uudet kotisivumme ovat todella selkeät ja asiakkaat löytävät palvelumme hyvin. Ilme on moderni ja värimaailma sopivan maltillinen. Asiakkaamme ympäri Suomen ovat kehuneet ja tykänneet. Aiheen toteuttama AdWords-hakusanamainonta tuo meille jatkuvasti uusia yhteydenottoja.

Suosittelen Aihetta. Toimialan omaksuminen ja perehtyminen, mitä asiakas oikeasti tekee on vaatinut asiaan paneutumista. Meilläkin on useita palveluja eri kohderyhmille. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön – asiat ovat sujuneet sujuvasti ja nopealla aikataululla.

Risto Savolainen
Toimitusjohtaja
Ovimatic Oy

www.ovimatic.fi


Selaa referenssikuvia