Arvostan Aiheen näkemyksellisyyttä.

Jouni Ortju, yrittäjä
Laatukoulutus Jouni Ortju Ky


Laatukoulutus Jouni Ortju

Laatukoulutus Jouni Ortju Ky tarjoaa liikkeenjohdon konsultointia ympäri Suomen. Yritys on erikoistunut matkailu- ja palvelualojen liiketoimintojen kehittämiseen mm. seuraavien teemojen osalta: asiakaspalvelu, myynti- ja markkinointi, tuotteistaminen, laatu sekä verkostoituminen.

Kuulin Aiheesta ensimmäistä kertaa yrittäjien tilaisuudessa. Ennen yhteydenottoa olin myös nähnyt jonkun Aiheen tekemän työn, mistä yritys jäi mieleeni.

Kaikki toteutetut markkinointivälineet ovat toimineet hyvin käytännön työssä. ”

Toimeksianto käsitti kotisivujen ulkoasun, käyntikortin sekä esitteen ilmeen freesauksen. Kaikki toteutetut markkinointivälineet ovat toimineet hyvin käytännön työssä. Esimerkiksi kuvallista käyntikorttiani ojentaessani ihmiset pysähtyvät aina katsomaan sitä tarkemmin. Myös kotisivujen uudistunut ilme on saanut kiitosta asiakkailta sekä kumppaneilta.

Aiheen Santtu auttoi myös kevyiden Facebook-sivujen avaamisessa sekä Facebook-viestinnän suunnittelussa. Tämä kanava kehittyy pikkuhiljaa ja tukee osaltaan muuta toimintaa.

Arvostan Aiheen näkemyksellisyyttä sekä selkeyttä, miten asiat käydään ymmärrettävästi läpi. Se ei ole lainkaan tavallista monissa mainostoimistoissa. Aiheen työstä näkyy tavoitehakuisuus.

Olen suositellut Aihetta ja suosittelen jatkossakin – hyvistä tekijöistä on aina pulaa.

Jouni Ortju
Yrittäjä, toimitusjohtaja
Laatukoulutus Jouni Ortju Ky

www.laatukoulutus.fi


Selaa referenssikuvia