Kotisivut ovat nyt selkeät ja raikkaat.

Eero Kaukola, toimitusjohtaja
Herales Oy


Herales

Herales Oy on vuonna 1990 perustettu IT -palveluja tarjoava yritys. Yritys on erikoistunut kaupan alan ohjelmistotuotantoon sekä tuki- ja ylläpitopalveluihin. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. Herales ToimittajaHub, Herales KeKo -ketjunohjausjärjestelmä, selainpohjaiset raportointityökalut sekä liittymäratkaisut tavarantoimittajien ja myymälöiden välille.

Yhteistyö Mainostoimisto Aiheen kanssa alkoi markkinointiviestinnän tarpeiden kartoituksella. Vuoden 2011 keväällä uudistettiin ensin Herales Oy:n yritysilmettä sekä esittelymateriaaleja. Aihe auttoi myös tuote-esittelyjen sisältöjen suunnittelussa.

Voimme helposti tehdä julkaisualustalla päivityksiä kaikkiin tarvittaviin sisältöosioihin.”

Keväällä 2013 aloitettiin kotisivujen uudistaminen. Tavoitteena oli modernisoida nettisivut nykyaikaisiksi, jotta sieltä löytyy helposti tietoa tuotteista ja palveluista. Kotisivujen uudistamisprojekti vaati työtä myös meiltä, jotta kaikki tarvittavat sisällöt ja kehitysajatukset saatiin kokoon. Aihe huolehti toteutuksesta suunnitellusti ja teki halutut muutokset joustavasti sovitussa aikataulussa.

Uudistus onnistui hyvin ja kotisivut ovat nyt paljon selkeämmät ja raikkaammat. Sivuston sisältö vastaa tuotteitamme ja voimme helposti tehdä julkaisualustalla päivityksiä kaikkiin tarvittaviin sisältöosioihin. Olemme myös saaneet muutamia uusia asiakasleadeja palautelomakkeen kautta.

Eero Kaukola
Herales Oy

www.herales.fi


Selaa referenssikuvia