Kohtuullisin kustannuksin tasokasta jälkeä.

Janne Sallinen, yrittäjä
Alfido Oy


Alfido

Alfido on Suomen ensimmäinen matalan kynnyksen liikuntapaikka suurenmoisille ihmisille. Yrityksen avajaisia vietettiin vuoden 2014 äitienpäivänä ja kasvu on ollut tasaista.

Yritystä perustaessa pyysin tarjouksia kouralliselta mainostoimistoja. Minulle suositeltiin myös Mainostoimisto Aihetta. Aiheen kanssa käytyjen keskustelujen pohjalta jäi tunne, että Aiheella ollaan ammattitaitoisia ja tulen saamaan mitä haluan. Tietenkin myös kustannustaso oli merkittävä tekijä.

Aihe suunnitteli ja toteutti Alfidolle yritysimagon, lanseerauskampanjan, verkkosivut, mainoskuvaukset sekä myös muita palveluita tarpeen mukaan. Yhteistyö sujui kivasti, sain hyvää palvelua ja asiakasta ihan selkeästi kuunnellaan. Kaikki mitä sovimme tuli ajallaan ja aikatauluissa pysyttiin.

Lanseerauskampanjamme sai julkisuutta ja se noteerattiin myös lehdistössä.”

Lanseerauskampanjamme sai julkisuutta ja se noteerattiin myös lehdistössä. Vaikka kuntosaleja on paljon, niin selkeästi erilaisena paikkana Alfido huomataan - jopa Hesari on tehnyt meistä jutun.

Olen saanut palautetta, että verkkosivujamme pidetään onnistuneina. Kaiken graafisen desingin ja värimaailman myötä koko yritysilme on myös hyvin onnistunut. Pirteät värit viestivät positiivisuutta ja kannustavuutta niin kuin pitääkin.

Vaikka minulla ei ole vertailukohtaa, niin suosittelen Mainostoimisto Aihetta myös muille. Onnistuttiin siinä mitä tehtiin ja palvelu on ollut erinomaisen hyvää ja jälki tasokasta, myös kustannuspuoli on sieltä kohtuullisimmasta päästä. Kaiken lisäksi Aiheen Santtu on symppis ja tuo rakentavasti oman asiantuntemuksensa esille.

Janne Sallinen
Yrittäjä
Alfido Oy

www.alfido.fi


Selaa referenssikuvia